Met ons Zorg Communicatieplatform kunt u als medisch specialist veilig communiceren met uw cliënten en collega’s. Het platform kan standalone opereren maar kan ook gekoppeld worden met uw EPD. Zo kunt u afspraken plannen vanuit uw eigen bekende omgeving en op het moment van de afspraak een videoconference opzetten met uw cliënt. Beeldbellen (ook wel videobellen genoemd) wordt zo heel eenvoudig.

Chatten in de zorg

Met ons Zorg Communicatieplatform kunt u kiezen voor een chat met tekst maar ook met video. Voer zowel 1-op-1 als groepsconversaties met collega’s en externe contacten. Alles in een veilige afgeschermde omgeving.

Wilt u bestanden uitwisselen? Dat is mogelijk tot tot maar liefst 1 GB. De bestanden worden encrypted opgeslagen op Nederlandse servers.

Tijdens een videogesprek wilt u misschien iets laten zien dat op uw computer staat. U kunt ervoor kiezen om uw beeldscherm tijdelijk te delen met uw gesprekspartner(s). Op deze manier hoeft u geen screenshots te maken en deze apart op te sturen. De gesprekspartner(s) kunnen live meekijken met wat u bekijkt in uw software.

Digitale spreekkamer

Wij richten speciaal voor u een digitale spreekkamer in. Ons platform is dus niet een platform zoals Google Hangouts of Zoom waarmee u met miljoenen gebruikers op hetzelfde platform zit. Uw digitale spreekkamer is exclusief voor uw organisatie.

Fysiotherapiepraktijk als voorbeeld

Fysiotherapie op afstand is een behoorlijke uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat de cliënt zich veilig voelt en dat hij of zij de klachten goed kan communiceren met u als specialist? Met ons Zorg Communicatieplatform heeft u een veilig communicatiemiddel. Alle communicatie gaat via een beveiligde verbinding. Zo zorgt u ervoor dat de uitgewisselde informatie alleen voor u en uw client zichtbaar is. Ook een videoverbinding gebeurd middels een beveiligde verbinding.

Gebruik WhatsApp onveilig

De Autoriteit Persoonsgegevens keurt het gebruik van WhatsApp af. De app zou (ook na het invoeren van end-to-end encryptie) nog niet veilig genoeg zou zijn voor het uitwisselen van privacygevoelige gegevens.

Artsenkoepel KNMG raadt het gebruik van WhatsApp voor het uitwisselen van patiëntgegevens af.

Met ons Zorg Communicatieplatform heeft u een goed alternatief voor Whatsapp. Het gebruik is voor u en uw cliënten heel eenvoudig. Er is een extra beveiliging door middel van tweefactorauthenticatie.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden om veilig te communiceren met uw cliënten.

    Uw naam (*)

    Naam zorgorganisatie (*)

    Uw telefoonnummer (*)

    Uw e-mailadres (*)

    Bericht